انجام رساله دکتری شیمی | مشاوره انجام پایان نامه ارشد و رساله دکترا رشته مهندسی شیمی :
مشاوره انجام پایان نامه شیمی در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.
رشته شیمی (Chemistry) در ایران در مقطع لیسانس دارای گرایشهای محض و کاربردی می باشد و در مقطع کارشناسی ارشد دارای پنج گرایش اصلی شیمی تجزیه، شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی فیزیک و شیمی کاربردی می باشد. طی چند سال اخیر گرایش هایی بین رشته ای نظیر نانو شیمی، بیوتکنولوژی، شیمی دریا، شیمی مواد غذایی، شیمی آفت کشها، شیمی دارویی، شیمی نفت و کاتالیز، پلیمر و فیتوشیمی به گرایش های شیمی اضافه شده است.
انجام پایان نامه شیمی در تمامی گرایش ها
شیمی تجزیه به مطالعه شناسایی و بررسی اجزا بصورت طبیعی یا مصنوعی مواد می پردازد. کنترل کیفی محصولات ، کنترل آلاینده های آلی و پساب صنعتی، علوم پزشکی و بالینی)، عیارسنجی از مهمترین کاربردهای علم شیمی تجزیه می باشد.. انجام پایان نامه شیمی تجزیه غالبا در موضوعات مرتبط با کروماتوگرافی ، الکتروشیمی و اسپکتروسکوپی قابل انجام است. به طور کلی استخراج، شناسایی و تعیین داروها، آفت کشها، هیدروکربنها، انواع ترکیبات سمی دیگر و فلزات سنگین از انواع نمونه ها.
به طورمثال پایان نامه های شیمی تجزیه می توانند در قالب موضوعات زیر تعریف بشوند :
با توجه به نیاز بخش های مختلف صنعتی و پژوهشی، انجام یک پایان نامه با عنوان مناسب می تواند رزومه مناسبی برای جذب یک شیمیست تجزیه در این مراکز شود.
شیمی فیزیک شاخهای از علم شیمی است که به بررسی سیستم های کوانتومی، شیمی هسته ای، جذب سطحی، شیستم های چند فازی، گازها، ترمودینامیک، طیف سنجی مولکولی و انواع فازهای انرژی و … می پردازد. در مواردی هم به سلولهای خورشیدی پرداخته می شود. با توجه به اینکه این گرایش نیاز به مهارت، تجیزات پیشرفته و خاصی دارد، فقط درصد کمی از ایده ها قایل انجام است. به طور مثال پایان نامه های شیمی فیزیک در موراد زیر قابل انجام است:
شیمی آلی شاخهای از علم شیمی است که به سنتز انواع ترکیبات آلی/دارویی و زیستی میپردازد. با توجه به فراوانی ترکیبات آلی و کربن دار زمینه کاری این رشته بسیار گسترده است.
انجام پایان نامه شیمی آلی میتواند در قالب موضوعات زیر تعریف شود:
– سنتز ترکیبات حلقوی با هترو اتم ها
– سنتز ترکیبات کینولین و مشتقات آن
– سنتز انواع بسپارها
– به کارگیری انواع کاتالیزورهای فلزی یا نانو برای سنتز ترکبات آلی
سنتز ترکیبات دارویی و ارزیابی خاصیت دارویی آنها
شیمی معدنی با علم کانیها (مواد معدنی) و خاصیتهای آن مرتبط است. بررسی، آنالیز و تفسیر نظریات مرتبط با خواص و واکنش عنصرها و ترکیباتشان (بجز هیدروکربنها و اغلب مشتقات آنها) حیطه های اصلی شیمی معدنی می باشد.
شیمی معدنی، تمام دانش هایی که از جمله ترکیبات کربن نباشند، به جز اکسید کربن و دی سولفید کربن را شامل می شود.
انواع مواد معدنی و مطالعه ساختار کاتالیستها، ساختار کریستالها و …. در این گرایش قرار می گیرد.
شیمی کاربردی یک اصطلاح کلی در شیمی است که در مقابل شیمی محض قرار میگیرد و به این معنی است که این قسمت بیشتر در صنعت کاربرد دارد (رابط بین شیمی محض و مهندسی شیمی). تفاوت اصلی دو گرایش محض و کاربردی در نگاه و روش محققین آنها است.
پایان نامه های شیمی کاربردی میتوانند در قالب موضوعات زیر ارائه شود:
شیمی تئوری (کمومتریکس) شاخه ای از علم شیمی است که امروزه در گرایش های شیمی تجزیه، شیمی معدنی و شیمی فیزیک جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. دانشجویان رشته شیمی با زمینه کمومتریکس بسته به گرایش در آزمایشگاه ها نتایج عملی را بدست می آورند و سپس بصورت نظری (به کمک نرم افزار) به تحلیل فرآیندهای شیمیایی میپردازند که در هر دو صورت برای پیشرفت در تحقیق و تحلیل نتایج از نرم افزارهایی کمک میگیرند که از آن جمله میتوان به نرم افزارهای زیر اشاره کرد:
MATLAB ، Gaussian ، Hyper hem ، ChemOffic
انجام پایان نامه شیمی با گرایش های زیر قابل انجام می باشد:
انجام پایان نامه شیمی – نانو شیمی، انجام پایان نامه شیمی دریا، انجام پایان نامه شیمی مواد غذایی ، انجام پایان نامه شیمی آفت کشها، انجام پایان نامه شیمی دارویی، انجام پایان نامه شیمی پلیمر، و انجام پایان نامه شیمی – فیتوشیمی
رشتهای از دانش کاربردی و فناوری است که موضوعات گستردهای را پوشش میدهد. ماهیت اصلی این رشته بررسی ماده یا دستگاههای در ابعاد کمتر از 1 میکرومتر، (معمولاً حدود یک تا یکصد نانومتر) است.
در حقیقت نانوشیمی رشته جدید به حساب نمی آید و در واقع فناوری نانو به تمام علوم اضافه گردیده است که در رشته شیمی در تمامی گرایشها (شیمی آلی ، معدنی، تجزیه و یا شیمی فیزیک) می توان رویکرد نانو را در نظر گرفت.
شیمی دریا شامل مباحث شیمی آلاینده ، شیمی آب، نفت و گاز، معادن و کانی ها، شیمی مناطق فرا جوش، خوردگی سازه می شود. تحلیل ترکیبات شیمیایی آب دریا و رسوبات و پارامترهای آلی – معدنی و نمک زدایی و بررسی آلودگی ها و مکانیزم های موجود جز مباحث شیمی دریا به حساب می آید. در این رشته به شناخت عوامل کنترل کننده توزیع مواد شیمیایی از طریق فرآیندهای بیولوژیکی نیز توجه شده است.
خواص دارویی و شیمیایی گیاهان بحث اصلی فیتوشیمی است. فیتو شیمی از دیرباز با شیمی گیاهان دارویی در هم آمیخته شده، تاثیر زیادی نیز در علم داروسازی به وجود آورده است.
فتوشیمی غالبا به استخراج ، جدا سازی، تغلیظ، آنالیز، کروماتوگرافی و الکتروفورز می پردازد که باعث استخراج روابط ساختاری و بیوسنتزی می شود. موضوعات پایان نامه فیتوشیم شامل سنتز و نیمه سنتز ترکیبات طبیعی ، تهیه بانک عصاره گیاهان بومی و غربالگری گیاهان به لحاظه تاثیرات زیستی و بعد شناسایی ترکیبات تاثیرگذار، آنالیزهای فیتوشیمیایی گیاهان مختلف و جداسازی و تعیین ساختار ترکیبات طبیعی، کنترل کیفیت و کمیت گیاهان دارویی و خالصسازی باشد.
شیمی دارویی در حقیقت استفاده از مبانی پایه شیمی و زیست شناسی برای ایجاد ترکیب که نتیجه آن استخراج مواد دارویی جدید می باشد تعریف می گردد.
نرم افزارهای کاربردی برای انجام پایان نامه شیمی
XCrySDen :برنامه ای برای رسم ساختارهای مولکولی و کریستالی
ProsimgraphsPro : برنامه ای جهت محاسبات، شبیه سازی و بررسی ترکیبات شیمیایی
Mestrelab Mnova: جهت تجزیه و تحلیل داده های گوسین ، NMR ، MS ، GC و LS استفاده می شود
Molegro Virtual Docker: نرم افزاری جهت شبیه سازی داکینگ مولکولی و لیگاندهای پروتئینی
Umberto NXT CO2 : نرم افزاری جهت محاسبه تاثیرات کربنی یک محصول در طول چرخه ی تولید
EquationsPro : نرم افزار جهت حل مسائل شیمی و معادلات ریاضی
DataPro : نرم افزار انجام محاسبات شیمیایی
Espresso ELN : ترم افزار مستند سازی آزمایشات شیمی
پایگاه های معتبر مقالات برای انجام پایان نامه شیمی
مهم ترین پایگاه های مقالات رشته شیمی بر اساس اثربخش بودن، سطح مقالات و تعداد ارجاعات به صورت زیر دسته بندی می شود:
نحوه انجام پایان نامه شیمی
معمولا فصل بندی هر پایان نامه ارشد یا رساله دکتری به صورت زیر می باشد:
فصل اول : مقدمه یا کلیات
فصل دوم : مبانی نظری و مروری بر مطالعات گذشته
فصل سوم : بخشهای مربوط به کار اصلی تحقیق (ارایه روابط و نظریه ها) یا روش تحقیق
فصل چهارم : نتایج (Results) و بحث (Discussion)
فصل پنجم : نتیجه گیری(Conclusion) و پیشنهادات(Suggestions)
مدیک تز سامانه برتر مشاوره رساله پزشکی
با مدیریت تز آنلاین
تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325