بزرگترین سامانه مشاوره انجام پایان نامه های پزشکی

ایران ، سعادت آباد

مدیکال تز

8:00 تا 20:0

شنبه تا پنج شنبه

رشته شیمی مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله شیمی در مقطع ارشد و دکتری
7 مارس, 2021

رشته شیمی مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله شیمی در مقطع ارشد و دکتری

رشته شیمی مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله شیمی در مقطع ارشد و دکتری

رشته شیمی هنر ارتباط با جهان است. زبانی برای شنیدن نیروهای پنهان بین ذره‏‌ها و کشف حقیقت ماده است. شیمی شنیدن رازگشایی از یک رمز و خلق یک ترکیب با آموختن قواعدی بر مبنای روش علمی به حساب می‌آید. امروز شیمی حس گم شده‌ انسان است تا زندگی‌‏اش را به روز کند.

با توجه به اینکه در رشته شیمی خلاقیت برای یافتن کار و تولید ثروت حرف اول را می‏‌زند، کسانی که به خاطر جبر زمان یا جبر مکان و از روی ناچاری قصد انتخاب آن را دارند، بهتر است در انتخاب خود تجدید نظر کنند؛ آنهایی که بدنبال یک مدرک دانشگاهی برای قاب کردن هستند نیز به یقین در رشته شیمی راه به جایی نخواهند برد. اگر بخواهیم ساده بگوئیم، رشته شیمی برای کسانی مناسب است که حقیقتاً به علم شیمی عشق می‌روزند.

کدام دروس دوره دبیرستان در رشته شیمی بیشتر کاربرد دارند؟

آنچه از ریاضی و فیزیک قابل لمس است در شیمی کاربرد دارد، پس یک علاقه‏‌مند به این رشته باید مجهز به این دو دانش باشد تا بتواند به سرعت در مسیر پیشرفت حرکت کند. آنهایی که از ریاضی یا فیزیک به هیچ وجه لذت نمی‏‌برند شیمی را نخواهند فهمید. در دوره کارشناسی شیمی، دروس ریاضی پایه و عمومی و معادلات دیفرانسیل و نیز دروس فیزیک مکانیک و الکتریسیته به عنوان دروس پایه تدریس می‌‏شوند. این امر بدان معنا است که اگر کسی به این دروس علاقه‌مند نبوده یا پایه ضعیفی در آن‌ها داشته است، می‌تواند در این دوره جبران کند و در این موارد خود را تقویت کند.

گرایش‌های رشته شیمی برای ادامه تحصیل چه هستند؟

در ادامه و در راستای پاسخ به این پرسش به گرایش‌های رشته شیمی پرداخته‌ایم:

  • آلی: ساخت (سنتز) ترکیبات آلی جدید، بررسی و شناسایی ترکیبات، مکانیسم واکنش‌ها، بیوشیمی
  • معدنی: مطالعات و سنتز ترکیبات معدنی، آلی-فلز (کمپلکس)، تهیه ترکیبات مختلف (مانند اسید، باز) از مواد اولیه ارزان قیمت
  • تجزیه: نوشتن دستور کار برای شناسایی مجهول یا اندازه‏‌گیری مقدار آن در نمونه، آموختن نحوه کار با دستگاه‌‏های آنالیز مانند کروماتوگرافی، جذب و نشر اتمی، اسپکتروسکوپی، اشعه ایکس و الکتروشیمی
  • شیمی فیزیک: مطالعات تجربی و تئوری در حیطه ترمودینامیک و سینتیک واکنش‌‏ها
  • شیمی کاربردی: تا حدودی دروس عملی و نگاه مهندسی به شیمی در این گرایش بیشتر است. بنابراین مهارت آزمایشگاهی بالاتری نیاز دارد.
  • نانو شیمی: گرایش بین رشته‏‌ای است. به بهبود ویژگی‏‌های ترکیب با دخالت در ابعاد آن پرداخته می‌‏شود.
  • آموزش شیمی: بیشتر در دانشگاه‏‌های مرتبط با آموزش و پرورش روی آن مانور داده می‌‏شود؛ هدف این رشته تربیت افرادی است که بتوانند بهبودهای شگرف در آموزش شیمی ایجاد کنند.
  • شیمی دارویی: با آنکه ممکن است در نگاه اول، این گرایش برای علاقه‌مندان به داروسازی بسیار جذاب به نظر برسد، ولی باید یادآور شد به هیچ عنوان نمی‏‌توان با مدرک شیمی دارویی چه ارشد، چه دکتری و … مجوز احداث داروخانه گرفت. اما اگر علاقه‏‌مند به همکاری موثرتر در داروسازی‏‌ها (و نه داروخانه‌ها) هستید، در صورت ادامه تحصیل در زیرشاخه‏‌های پزشکی (سم‏‌شناسی و بیوشیمی بالینی) می‏‌توانید در کنار کسانی قرار بگیرید که داروسازی خوانده‌‏اند.
  • پلیمر: به سنتز و بررسی پلیمرهای مصنوعی و طبیعی و کاربرد آنها می‌پردازد.
  • فیتوشیمی: بررسی شیمی گیاهان
  • پیشرانه‌‏ها: بررسی و کاربرد واکنش‌‏ها و مواد پرانرژی مناسب برای صنایع نظامی
  • دریا: به بررسی شیمی آب، مواد معلق، محلول، آلاینده‌‏ها و جمع‌‏آوری اطلاعات جدید در زمینه شیمی در دریا و اقیانوس می‏‌پردازد.
  • اسانس: نوع، درصد اجزاء، ویژگی‏‌ها و نحوه جداسازی ماده موثر گل‏‌ها برای تولید اسانس مصنوعی
مشاهده
رشته شیمی محض و مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله شیمی محض در مقطع ارشد و دکتری

مهم‌ترین دروس دانشگاهی رشته شیمی چه هستند؟

مهم‌ترین دروس دانشگاهی رشته شیمی به ترتیب عبارت هستند از:

  1. دروس پایه مانند شیمی عمومی و ایمنی در آزمایشگاه
  2. دروس اصلی مانند شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی و آزمایشگاه‌‏های مرتبط با هریک و روش‏‌های جداسازی در شیمی تجزیه و شناسایی ترکیبات آلی
  3. دروس تخصصی از جمله شیمی صنعتی، اصول تصفیه آب و پساب‌های صنعتی، خوردگی، طیف سنجی
  4. دروس اختیاری شیمی دارویی، آمار در شیمی تجزیه، نانوشیمی و مبانی بیوتکنولوژی

فارغ التحصیل رشته شیمی در چه کارها و صنایعی می‌تواند شاغل شود؟

شیمی به علاقه‌‏مندانش عشق می‏‌ورزد تا آنجا که به آنها می‌‏آموزاند که چگونه با هر سرمایه و هر توانی کارآفرین بشوند. کدام رشته را می‌‏شناسید که دانش آموخته آن بتواند در یک زیر زمین ساده با کمترین امکانات اما با ایمنی بالا، محصول قابل فروش تولید کند؟ کدام صنعت را می‏‌شناسید که به شیمی احتیاج نداشته باشد؟ کدام کارخانه بدون آزمایشگاه شیمی می‏‌تواند پیشرفت کند؟

مشاهده
تعداد صفحات رساله دکتری چقدر است؟

در شیمی برای کار باید کارگر بود. با بِشِر زندگی کرد و با مولکول دو اتمی اکسیژن دوست بود. دوستان اگر همچون گازهای نجیب لایه ظرفیت پر دارید و هیچ انگیزه‏‌ای برای واکنش شیمیایی ندارید به دنیای شیمی قدم نگذارید. شیمی نیاز به فلوئورهای تشنه‏ الکترون و سزیم‌‏های الکتروپوزیتیو دارد.

به طور عمومی عمده مشاغلی که فارغ التحصیلان رشته شیمی می‌توانند در آن‌ها مشغول به کار شوند در فهرست زیر قرار می‌گیرند:

  • شرکت‌‏های داروسازی در بخش کنترل کیفیت (QC) و تحقیق و توسعه (R&D)
  • کارخانجات تولید مواد اولیه غذایی و دارویی
  • اپراتور دستگاه‌‏های آنالیز کیفی و کمی در شرکت‏‌های دولتی و خصوصی
  • آزمایشگاه‏‌های همکار معاونت غذا دارو (سیب سبز سلامت)
  • آزمایشگاه‏‌های محیط زیست، استاندارد و …
  • شرکت تولید مواد شیمیایی
  • شرکت‏‌های مرتبط به فروش تجهیزات و مواد شیمیایی
  • معلم حق التدریس آموزش و پروش
  • سرپرست آزمایشگاه مرتبط
  • کارشناس فنی و سرویس دستگاه‌‏های آنالیز
  • کارآفرینی

بازار کار رشته شیمی به چه صورت است؟

به طور کلی، بازار کار مرتبط با رشته شیمی از متغیرهای شناخته شده و ناشناخته متعددی تاثیر می‌پذیرد، از عوامل اقتصادی و سیاسی گرفته تا مسائل اجتماعی، فرهنگی و حتی مذهبی. البته ناگفته نماند هر چقدر دانش‌‏آموخته این رشته مهارت عملی بالاتری داشته باشد و از بروز آن ابایی نداشته باشد در پیدا کردن کار دلخواه موفق‌تر خواهد بود.

درکشوری مانند هند، تمام خروجی‌‏های شیمی و مهندسی شیمی دارای کار هستند و حتی به کشورهایی مانند ایران نیز صادر می‏‌شوند. در شرایط فعلی کشور رشته‏‌هایی که به محض اتمام درس دانشگاهی درآمد سرشاری را برای فرد به ارمغان بیاورند وجود ندارد. در رشته شیمی هم با تلاش می‏‌توان کار مرتبط پیدا کرد، اما باید در نظر گرفت که حقوق مورد نظر نیز متناسب با توان و ظرفیت کار خدماتی خواهد بود و برای رسیدن به ثروت بیشتر باید خلاقیت به خرج داد و وارد عرصه کارآفرینی شد.

مشاهده
رشته مهندسی کامپیوتر و مشاوره انجام پایان نامه و چاپ مقاله مهندسی کامپیوتر در مقطع ارشد و دکتری

رشته شیمی در شاخه کاردانی نیز به صورت شیمی علوم آزمایشگاهی دانشجو می‌‏پذیرد و پذیرش در آن بیشتر از شاخه فنی و کاربردی صورت می‌گیرد؛ افرادی که به این طریق تحصیل کرده‌اند با مقداری کسب تجربه در بازار کار، می‌‏توانند جایگزین استخدام کارشناس شیمی شوند، هر چند که دریافتی آن‌ها احتمالاً کمتر از کارشناسان شیمی خواهد بود.

امکان ادامه تحصیل در رشته شیمی در داخل ایران چگونه است؟

تقریبا دانشگاهی در حوزه وزارت علوم وجود ندارد که کارشناسی ارشد مرتبط با شیمی را نداشته باشد. حتی دانش‌‏آموخته شیمی می‌‏تواند در برخی کد رشته‌‏های وزارت بهداشت نیز در امتحان ارشد شرکت کند. بنابراین، امکان ادامه تحصیل تا مدرک دکتری در داخل کاملا فراهم است و حتی اخیرا برای گرفت دوره پسادکتری نیز دانشگاه‌‏های داخل اقدامات خوبی را انجام داده‌‏اند.

امکان ادامه تحصیل در رشته شیمی در خارج از کشور به چه صورت است؟

رشته شیمی یکی از رشته‌‏های با پذیرش آسان در کشورهایی مانند استرالیا، کانادا، اتریش و … برای مقطع بالاتر از کارشناسی است. پذیرش گرفتن با توجه به معدل دوره لیسانس، دانشگاه محل تحصیل و عوامل دیگر با دریافت توصیه‌‏نامه علمی از اساتید دوره کارشناسی کاملا امکان پذیر است، اما گرفتن بورسیه تحصیلی یا دریافت کمک هزینه تحصیلی و موارد این چنین، نیازمند تلاش و کوشش بیشتری است.

 

 

مدیک تز سامانه برتر مشاوره رساله پزشکی

با مدیریت تز آنلاین

تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325

Add your Comment

error: Content is protected !!